Öppen klädförvaring

store-984393_960_720När du går runt i en butik och tittar på kläder så hänger plaggen oftast framme så att du tydligt ska kunna se och känna på dem. Man kan då fråga sig varför man inte applicerar detta mer i sitt hem. Istället förvarar vi våra kläder i mörka garderober och lådor, där det inte alls blir lika lätt att se vad man faktiskt har. En anledning till att vi gör detta kan vara att man inte har samma ordning på sina plagg som en butik har, men att ha det gör inte bara din vardag lite enklare, utan även mycket roligare. Kanske hittar du plagg som du helt glömt bort att du hade och detta kan ge dig idéer till helt nya klädkombinationer. Dessutom är kläder i sig rena hantverk, som förtjänar att vissas upp även när du inte själv bär dem.

Att förvara sina kläder öppet i rummet är någonting som blivit allt vanligare. Detta kan ske på flera olika sätt, men det som nog de flesta kommer att tänka på är att använda sig utav en klädställning. Här kan man prydligt på rad placera sina plagg på fina galgar och få en tydlig överblick över sina kläder. Dessutom blir det hela en väldigt personlig detalj i ditt hem, där du kan byta ut plaggen som hänger framme efter eget humör, färger som du har i ditt hem eller efter aktuell säsong. Förutom vanliga plagg kan man även hänga upp skärp och sjalar på ställningen för att få lite liv i den.

I din bokhylla behöver du inte bara förvara böcker och annat, utan även här kan dina kläder få ta plats. Varför inte ställa upp dina snyggaste skor som ett konstverk, eller kanske rada upp väskor på ett visst hyllplan. Ett ytterligare sätt att förvara dina kläder på ett öppet sätt och verkligen göra den till en del utav din inredning ät att hänga upp den på väggen. Till exempel kan du på en vägg fästa en mängd olika krokar, där du kan hänga upp hattar, kepsar eller galgar med kläder. Också här är det enkelt att byta ut de saker som du vill visa upp för att få en förnyelse i rummet.